Nieuws

Dressuurwedstrijd 29 & 30 oktober 2022

Update 22/10/22: Vanwege een te laag aantal aanmeldingen hebben we de wedstrijd van 29 & 30 oktober helaas af moeten gelasten. Hopelijk tot volgend jaar.

Ook dit jaar organiseren we wederom een nieuwe editie van onze jaarlijkse indoor dressuur wedstrijd in Baexem op zaterdag 29 en zondag 30 oktober. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via MijnKNHS vanaf 24 september. Meer informatie (o.a. het vraagprogramma) is beschikbaar onder het kopje ”concours”. Mochten er vragen zijn, stuur dan een bericht naar paardenvriendell@gmail.com. Hopelijk tot dan!

Dressuurwedstrijd 23 & 24 oktober 2021

Vorig jaar hebben we onze wedstrijd vanwege de destijds geldende maatregelen helaas moeten afgelasten. Dit jaar organiseren we echter een nieuwe editie. Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober zal onze dressuurwedstrijd gehouden worden in het Hippisch Centrum Leudal. Inschrijven kan via MijnKNHS vanaf 11 september. Zijn er vragen over de wedstrijd? Stuur dan een bericht naar paardenvriendell@gmail.com. Verdere informatie zal gepubliceerd worden onder de map ‘concours‘. Graag tot dan!

Buitenrit 12 september 2021

Het heeft vanwege de corona-maatregelen enige tijd geduurd, maar eindelijk is het dan toch weer mogelijk om een activiteit te organiseren. Zondag 12 september is het dan ook tijd voor onze jaarlijkse buitenrit. Graag meedoen? Stuur dan een e-mail of app. Tot dan!

Website in onderhoud 8/2021

Er wordt hard gewerkt aan vernieuwing van onze website. Het kan hierdoor zijn dat sommige functies en pagina’s tijdelijk niet beschikbaar zijn. We vragen om uw begrip.